Over ThúsbyMies

Al van kleins af aan houd ik mij bezig met woninginrichting. In het huis van mijn ouders stonden accessoires en meubels nooit lang op dezelfde plek. ik kon en kan er uren mee bezig zijn. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het levert mij veel energie op. Ik kan wel zeggen dat ik er gelukkig van word!

Steeds vaker dacht ik na over de mogelijkheid om iets voor mezelf te beginnen. Vrienden en familie moedigden mij aan om de stap te zetten en vandaar dat ik sinds kort mijn eigen bedrijf heb: ThúsbyMies (thuis volgens Michelle). Ik vind het een heerlijke uitdaging om na te denken hoe een ruimte gezellig, sfeervol naar jouw wensen ingericht kan worden. Ik hoop dat ik je daarmee kan helpen. In onze webshop vind je een mooie collectie duurzame woonaccessoires. Ik vind het belangrijk om bewust bezig te zijn met de materialen die ik in de webshop verkoop. Naast ThúsbyMies werk ik 3 dagen als juf van een groep 5/6 en dat doe ik ook met veel plezier.

Naast deze webshop ben ik actief op Facebook en Instagram. Ook zul je me af en toe op een markt tegen kunnen komen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het me weten via onderstaand contactformulier.

Michelle

ThúsbyMies

Dr. Sipcke Stapertstrjitte 22

8731 CB Wommels

info@thusbymies.nl

KvK nr. 76017001

Contactformulier